Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Kto w ogóle gra jako Technowiking i jako Chodakowska?
Tutaj prawdziwe tozszamosci, na własne ryzyko, wszystkie są:
http://prntscr.com/q5aalq
Chyba ze wyslac ci na PW tylko te dwie
Naaah, już wszystkie sobie obejrzałem
Cholera, nie mogę przeboleć jak bardzo pomyliłem Kacpra z lowriderem xD
Ostatnio edytowany przez Kiepska Szarlej na telefo (2019-12-03 00:55:35)
Technowiking to ksqah (William/Bezimienny), Chodakowska to Mały Farciarz - co do niego, rozpoznałem go i dlatego byłem niechętny go wyjebać, bo czułem że to nie mafia, te posty były takie 'jego' + ogólnie zbyt przypałowe, a miałem wrażenie, że po prostu z doskoku se gra. No ale cóż, nie za bardzo była sensowna alternatywa, a samotnego głosu w Anke nie chciałem wtedy wysyłać bo po uj xd
I jeżeli jutro mafia ustrzeli bliźniaka i mafia ma dać rade wygrać to prawdopodobnie tak wyglada rozklad:
mafia musi przetrwać aż 4 dni
Generalnie set był zrobiony pod-mafie (bo bardzo mało ich w miescie, równo 20%), ale nie spodziewalem sie ze tak szybko polecą.
Kshaq ma potencjał, żeby to ugrać, bo u mnie byłby gdzieś z tyłu listy do zlinczowania. Ładnie się kreuje na niedoświadczonego gracza, szanuję.
Chociaż z drugiej strony, pomiędzy dwoma bliźniakami i Bengalem będzie miał cholernie ciężką jazdę.
Ostatnio edytowany przez Kiepska Szarlej na telefo (2019-12-03 01:04:00)
Mnie zajebało potężnie od Wikinga w jednym z postów, zaraz go znajdę, i to nawet biorąc pod uwagę że to debiutant. Jako kshaq 100% mafia, no ale jako debiutan mógł być niewinny, stąd na takiej ogólnej liście 'może mafia, obserwujcie i czekajcie aż wyjdzie z kreacji', gdzieś tam na poziomie Filipka (ale ten gra teraz lepiej Wiking gorzej co widzi też miasto) i bardziej mafijnie od Kokena i Sumienia.
http://mafijnareanimacja.phorum.pl/view … &start=330 - o post na tej stronie chodzi, taki tłumaczący siebie, oderwany od napierdalanki jaka się dzieje, jakby go interesowała jego własna kreacja żeby sobie dalej niepodejrzewana przechodziła. Jakby najebał jeszcze ze 2 takie to by mu nawet status debiutanta nie pomógł, ale na szczęście (dla mafii, żeby gra była ciekawsza) pozostałe na poprawnym poziomie. Podszkoli się, pierwsza mafia raptem
Mam nadzieję, że się podszkoli. Tzn. że będzie miał gdzie - liczę na jakąś szybką edycję zaraz po tej, bo jestem strasznie niedomafiowany
Mam nadzieję, że się podszkoli. Tzn. że będzie miał gdzie - liczę na jakąś szybką edycję zaraz po tej, bo jestem strasznie niedomafiowany
Yep, myślałem o tym - jeszcze przed swietami (ew na styczen po sylwestrach) zrobic, jakby zebrali sie ludzie : P (z poczatkiem w pon, a nie w weekend) zwłaszcza ze tutaj nie zgarnalem nikogo ze swoich (zajety mocno tydizen mialem by naklaniac) a moze mialbym te 1-3 osoby. Tak czy siak to zależy od składu slizgawkowego, bo chyba wiekszosc ludzi ze slizgawki wlasnie
Na ten moment większość ludzi to w sumie z grupy na fejsbuku, która wzięła się głównie z pfa, ślizgu i kilku forów dotyczących piłki nożnej
>Sumienie Miasta be like
jaki jest w ogole stan gry i ilu niewinnych potrzebuje wywalic mafia (to znaczy w linczach), zeby wygrac? w konfiguracji, ze trafia ktoregos blizniaka w mordzie
Teraz jest 7-1, lincz i mord, więc zakładając, że w linczach padają niewinni, a mafia w najbliższym mordzie trafia bliźniaka, to dziś robi się 5-1, jutro pada drugi bliźniak i kolejny lincz więc 3-1, pojutrze lincz, 2-1 i mord, 1-1, gg wp mafia, wielki kshaq.
Tak by mi to wyglądało, więc miasto musi zlinczować trzech niewinnych, a mafia mieć farta i trafić bliźniaka w mordzie.
W sumie tak sobie myślę, że czy nagłe ochłodzenie stosunków między Copycatem a Sumieniem to nie jest fortel w celu uniknięcia mordu.
Ostatnio edytowany przez Kiepska Szarlej na telefo (2019-12-03 18:26:40)
W sumie tak sobie myślę, że czy nagłe ochłodzenie stosunków między Copycatem a Sumieniem to nie jest fortel w celu uniknięcia mordu.
To by jakoś tłumaczyło te głupoty, które wypisuje. Ten post Sumienia o tym, że jest oczywistym niewinnym, więc jak ktoś go atakuje to jest podejrzany to jakieś Himalaje absurdu.
Kiepska Szarlej na telefo napisał/a:Mam nadzieję, że się podszkoli. Tzn. że będzie miał gdzie - liczę na jakąś szybką edycję zaraz po tej, bo jestem strasznie niedomafiowany
Yep, myślałem o tym - jeszcze przed swietami (ew na styczen po sylwestrach) zrobic, jakby zebrali sie ludzie : P (z poczatkiem w pon, a nie w weekend) zwłaszcza ze tutaj nie zgarnalem nikogo ze swoich (zajety mocno tydizen mialem by naklaniac) a moze mialbym te 1-3 osoby. Tak czy siak to zależy od składu slizgawkowego, bo chyba wiekszosc ludzi ze slizgawki wlasnie
Ja bym w sumie chętnie zagrał. Niby jak edycja startowała, to tak się w ogóle zastanawiałem, czy się zapisać, bo to opóźnienie mnie zniechęciło, do tego nie lubię grać na przedśmiertne, no ale się ostatecznie skusiłem i oczywiście się wciągnąłem, jak to ja. Tylko ja to akurat preferuję starty w piątek, bo w tygodniu roboczym to u mnie ciężko z czasem. A już przedśmiertne i start w poniedziałek to dla mnie dramat (po prostu wiem, że ani nie będę za bardzo pisał, bo trzeba pracować, ani pracował, bo będę myślał o mafii, do tego będę chciał napisać testament, więc jak wrócę to też nie będę tylko pisał w temacie, ale też jakiś testament).
W sumie niby nudy i nic się nie dzieje, ale jestem ciekaw jak zareaguje miasto, jak odjebią Krecika czy inne Sumienie i okaże się niewinne. Z dzisiejszym mordem testamenty mogą być ciekawe.
A przyglądanie się grze, gdy zna się już winnego jest o tyle interesujące, że to studiowanie mafiozy w naturze :v
Problem jest taki, że najgorzej się zawsze czuję właśnie w końcówkach, zupełnie brak mi zdecydowania i teraz za cholerę nie jestem w stanie stwierdzić, co sam bym zrobił na miejscu miasta
Mnie akurat zdecydowania nie brakuje, co oczywiście nie zawsze się dobrze kończy. Ale sądzę, że na linczowaniu Sumienia i Wikinga by się u mnie skończyło.
Szarlej, w ogóle to miałem już wcześniej zapytać: jak planowałeś się kreować?
"Brak energii, musisz wykupić pakiet kryształów żeby przeczytać ten post", "Nowa super ekstra paczka gemów, tylko dziś, tylko jutro, tylko zawsze", takie rzeczy.
Ostatnio odpaliłem kilka gier mobilnych i stąd taka inspiracja, ale tak jak mówiłem, wstałem w sobotę rano i już nic mi się nie chciało xD
No też jakieś 5 miesięcy temu ściągnąłem jakąś gierkę na telefon i znam te komunikaty.
Moją inspiracją z kolei była kolejna sesja zjebanych reklam radiowych przy śniadaniu, z których nabijaliśmy się z Safinetką. Jakieś kurwa magnezy, ruteiny, suplement na wydobyciny, potem Iladian. I wszystko nie jest zwykłe, tylko Duo, Forte, Junior itp. No i tak gadaliśmy, że lek na sraczkę powinien nazywać się Srakostop, a Safinetka na to, że zamiast Iladianu powinien być Psitoclean. No i tak nas to rozbawiło, że zrobiłem z tego kreację.
Najgorsze jest to, że miałem z tydzień, żeby sobie wymyślić kreację, a jak przyszło co do czego, to chyba w czwartek wieczór mi się przypomniało, że mafia jest i trzeba coś wymyślić
Ale z tym duo, forte itd. to 100% racji, ostatnio parsknąłem śmiechem jak się dowiedziałem, że istnieje jakiś ibuprom RR xD
E: O, nawet istnieje ibuprom RR max. Magia ibuprofenu
Ostatnio edytowany przez Kiepska Szarlej na telefo (2019-12-03 22:44:15)
Dzisiaj się nabijaliśmy, że w następnej edycji pójdę dalej i będę grał Psitocleanem Junior, a Safinetka Psitocleanem Senior.
Psitoclean Junior wydaje mi się lepszą kreacją, choćby dla własnego zdrowia psychicznego :v
Miałbym dostęp do tylu młodych psioch, że Trynkiewicz by mi zazdrościł.