Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Dobra, stworzyłem ostrzeżenie przed spoilerami dla nowych trupów i teraz tylko czekać na linczomordy :>
Właśnie, czemu podpisał się JULIAN xD
Zajebisty testament Sumienia. W sumie to podejrzani są wszyscy. I ten śmieć coś śmie pisać na mój temat.
Właśnie, czemu podpisał się JULIAN xD
Może ma takie imię jak Volv?
Mieć na imię to jedno, posługiwać się nim jako cechą odróżniającą od innych to drugie Ale skoro Sumienie to nie bliźniak, to obstawiałbym Egze.
Filipek może być jednym z bliźniaków, pytanie kto byłby drugim. Egze? Możliwe.
Ja wiem kim są bliźniacy
To pewnie Krecik.
Ja wiem kim są bliźniacy
PM me, bo nie chce mi się tkwić w niewiadomej xd
Red napisał/a:Ja wiem kim są bliźniacy
PM me, bo nie chce mi się tkwić w niewiadomej xd
Mnie możesz też na messengerze napisać.
Zaspojleruję po prostu, kto będzie chciał, to sobie wejdzie xd
liczę, że wielki kshaq to ugra w takim razie
Chyba dzisiaj blixniak nie umrze w mordzie, a to zwiększa szanse na porazke mafii kosmicznie.
Po mordzie będzie 5v1.
Jutro jak bliźniacy wyjdą to mają 3 mordy do zrobienia z 4 graczy. [2 bliźniaków + 4 graczy w tym 1 mafia)
1 lincz jutro - bliźniacy wybierają
2 lincz pojutrze - bliźniacy wybierają, a po linczu umiera jeden z bliźniaków (bo mafii sie nie opłaca miastowego pozotsałego ofc)
3 lincz 7 dnia rozgrywki - ostatni bliźniak wybiera między 1 a 2 pozostałym graczem
75% szansy na wygraną
Dobrze licze?
Jeśli nie wywalą dzisiaj bliźniaka będzie bardzo ciężko.
Po mordzie mamy 5:1. Jak trafią bliźniaka to wiadomo i Wiking musi przeżyć 2 lincze (to jest możliwe)
Ale jak nie trafią, to miasto ma jeszcze wciąż 3 lincze na trafienie i 2 bliźniaków na pokładzie, bo:
4:1 w razie pomyłki
3:1 i 2:1 po mordzie w razie pomyłki (gdzie już raczej bankowo poleci bliźniak), tyle że mechanika mówi, że drugi ginie PO 24 h, a więc zginie dopiero po finałowym linczu przy stanie 2:1, gdzie miasto i tak już musi trafić i nie ma to znaczenia ŻADNEGO.
Tak więc jeśli bliźniacy przeżyją mord, powinni się ujawnić i wtedy IMO mafia ma już przekichane.
Jak bliźniak poleci, do ugrania.
Tak, dobrze liczysz xd nie widziałem twojego posta jak pisałem swój
ok, potwierdzone, bliźniak nie umiera w mordzie
Copyat czy Filipek? Tomus mi luźno pisał na fb że planują kogoś z nich wyjebać xd
Copyat czy Filipek? Tomus mi luźno pisał na fb że planują kogoś z nich wyjebać xd
Filipek
Generalnie oni nie pamietają że detektyw uniewinnił Kokana? Idealnei na mord by pasował czysty sprawdzoy [Chyab ze wierza ze kokan nie jest blizniakiem i celuja w blizniaka, ale znowu - niewinny Kokan żywy mocno zmniejsza szanse mafii na wygranie i nie wiem czy nie powinni liczyć na farta że kokan jako potwierdzonym niewinnym i dodatkowo jest blixniakiem hmmm]
No to mord, bliźniaki się ujawniają, przyspieszone, koniec gry, podsumowanko i odpalamy zapisy na następną :vvvv
Przy trzech mafiozach ta pojedyncza zieleń od deta nie robi większej różnicy
E: A właściwie dwóch
Ostatnio edytowany przez Kiepska Szarlej na telefo (2019-12-03 23:59:36)
Przy trzech mafiozach ta pojedyncza zieleń od deta nie robi większej różnicy
Dokładnie, dlatego nawet się nieszczególnie przejmowałem, że mogę paść w mordzie. Przy tak małej mafii i OC oraz jednym mafiozie lecącym od razu ta rola wiele nie daje.
No nic, w jakiś sposób "ciekawe". Przetrwanie bliźniaków to imho pokłosie szybkiego zdychania mafii - a specjalnie tych bliźniaków dodałem by miasto szybciej pospadało z rowerka, a tutaj zasko, ale też po to to było - by jeżeli dobrze wykorzystane, pomogło ew. miastu. Ot obusieczny topór dla "gry" : P
Czy Bengal zasugerował właśnie na foro, że jest bliźniakiem? wtf xd
czy nadinterpretuję
Trochę nadinterpretacja moim zdaniem, aczkolwiek wklejanie testamentu faktycznie może tak brzmieć
ech, tak fajnie mi się grało, ale przeczuwałem, że mnie pukną, bo nawet połowa osoby mnie nie podejrzewała
kokena nie odjebali, bo gdzieś tam w głowie ludzie mają, że może być oc i co chwila ktoś go podgryza